Joana Serrat enceta la temporada de música en directe a El Públic

Joana Serrat interpretant By your side a El Públic 

En un vespre de diumenge plujós i de tempesta Joana Serrat [web] ha presentat a El Públic [web] de Mataró la seva proposta de folk i cançó d’arrel anglosaxona. La intèrpret s’ha acompanyat del guitarrista osonenc Adrià Plana i ha presentat en format de duet el seu últim disc, The Relief Sessions (2012, autodedició). També ha interpretat algunes cançons dels seus anteriors treballs.

Una quarantena de persones s’han acostat fins a l’espai cultural maresmenc per gaudir de les melodies de la cantant vigatana. Serrat canta bàsicament en anglès, però també ha començat recentment a apostar per cançons interpretades en llengua catalana, com la bella El meu regne. Serrat ha demostrat perquè està considerada una de les revelacions de l’any en el panorama musical català: la seva veu i sobretot, la seva música d’una delicadesa inusual, la fan excepcional. Una autèntica joia que porta mesos omplint sales, escenaris i petits auditoris amb la seva proposta de qualitat i tremendament honesta.

El recital ha servit per encetar la nova temporada de música en directe de la sala mataronina, que presentarà aquest proper 15 de no. E.AYMERICH

1 comentari a “Joana Serrat enceta la temporada de música en directe a El Públic

  1. Pingback: » Concerts a duet Joana Serrat | The Official Joana Serrat Site

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>