Què és el ddM?

El Diaridelamusica.com és un projecte multimèdia de comunicació de la música que es produeix i s’escolta a Catalunya sempre vinculada al territori impulsat des de Clack [web]. El projecte compta amb la col·laboració periodística del Grup Enderrock i el suport de l’Institut Català d’Indústries Culturals i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.
Vol ser el punt de trobada de la música emergent però sobretot de la música impulsada des del territori i les perifèries per part de grups, intèrprets, sales, cicles, festivals, institucions i promotors.

La música per televisió en format televisiu capsular: Catsons de La Xarxa
El Diaridelamusica.com col·labora activament amb el programa Catsons [web] de La Xarxa, produint un noticiari setmanal amb les principals novetats de la música emergent i del territori, així com una agenda musical amb la selecció dels millors concerts que s’ofereixen al llarg de la geografia catalana. Això permet arribar a tot el país a través de les televisions locals líders catalanes.

La música per audiovisual i xarxes socials: Enderrock, twitter, facebook o youtube
El Diaridelamúsica.com es particularitza per les seves càpsules audiovisuals i la seva activa presencia a les xarxes socials. Descobreix a la nostra televisió per internet concerts, entrevistes, cròniques i videoclips de la música que sona més a prop teu. Els nostres perfils de Twitter [aquí], Facebook [aquí] i Youtube [aquí] els considerem com a una plataforma més de comunicació i dinamització amb valor propi. Setmanalment els continguts audiovisuals del ddM s’ofereixen com a contingut televisiu a la portada del portal líder de la música en català, Enderrock.cat [web].

Una atenció prioritària a l’àrea Maresme-Vallès Oriental
L’edició del Maresme Vallès Oriental, la zona on va néixer el projecte, compta amb un programa de televisió que emet setmanalment m1tv els dimarts a les 21:50h. L’espai de televisió digital terrestre, en format capsular, ofereix una selecció d’entrevistes d’actualitat, cròniques i directes de grups del territori, així com una agenda setmanal amb una selecció dels millors concerts de la zona. Aquests continguts també es publiquen puntualment a la revista El Tot Mataró.