10 dies de la dissolució dels Antònia Font

Videoclip del tema Per jo i tots es ciclistes d’Antònia Font.

Ahir feia 10 dies que el grup de pop mallorquí Antònia Font [web] anunciava que ho deixa. La banda compta amb una trajectòria esplèndida de disset anys, vuit àlbums a les espatlles i un Premi Nacional de Cultura de Música de la Generalitat de Catalunya. Antònia Font, els reinventors de l’escena pop catalana amb la seva creativitat i onirisme, s’acomiadaran de l’audiència en un últim concert al Teatre Principal de Palma el proper 27 de desembre. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>