Tete ji enceta la nova temporada de música en directe a El Públic

Entrevista del Diaridelamusica.com a Tete ji. 

Comencem les recomanacions d’agenda del Maresme i Vallès Oriental amb el primer concert de la temporada d’El Públic [web] de Mataró. Aquest octubre arrenquen els directes l’espai cultural amb el músic i compositor argentoní Tete ji [web] que ens presenta el seu disc de debut L’alè del món. Una de les propostes maresmenques amb més personalitat del moment aquest diumenge a dos quarts de nou del vespre i per 5 euros.

La gira acústica dels Obrint Pas [web] arriba al Maresme. Els valencians ofereixen aquesta mena de concerts per a presentar el vessant més íntim de les seves cançons. La idea va sorgir arrel de les actuacions que els membres de la fundació ha fet en casals i ateneus del País Valencià i aquest dissabte a les deu de la nit duran el resultat màgic d’aquesta experiència al Teatre Monumental de Mataró [web]. L’entrada anticipada és de 10 euros i a taquilla de 13.

Del Maresme al Vallès Oriental per parlar del 2046 [web]. La sala de Granollers ofereix un nou concert de flamant temporada aquest cap de setmana amb un concert de Motörhits [facebook], la que és considerada millor banda de tribut dels Motorhead de l’Estat Espanyol. Els barcelonins duran el hard rock britànic d’aquest grup de culte aquest divendres a les dotze de la nit al Vallès Oriental. No hi ha preu d’entrada però sí consumició mínima obligatòria.

I acabem tornant al Maresme, a Alella, amb un concert de Hisako Hiseki [web] a Can Lleonart [web]. La pianista japonesa és una de les principals ambaixadores mundials de la música dels grans compositors del nostre país. En aquesta ocasió, la intèrpret nipona ens oferirà un repertori de música catalana i japonesa que commemora el 400 aniversari del viatge de l’Ambaixada Keicho a Europa. Serà aquest divendres 11 d’octubre a les nou del vespre per un preu de 5 euros. DDM

3 comentaris a “Tete ji enceta la nova temporada de música en directe a El Públic

  1. Persis, el dia 5-8-2014 4:30h va comentar:

    Bona tarda.Fa temps que estic buscant un espai on poder fer tartelebell, que sigui flexible i no tant car com els centres de co-working que he vist al Maresme.Visc a Vilassar, i treballo uns 2/4 dies per setmana a casa, perf2 em vindria be9 estar en un espai compartit, en contacte amb altres professionals.Si alguna experie8ncia i creene7a tinc e9s la del treball en xarxa i en colb7laboracif3, i en la generacif3 d’oportunitats per la via de la transversalitat i la multidisciplinarietat.Treballo per a una consultora d’ecologia dels sistemes aque1tics (ecohydros.com) i tambe9 amb un grup d’investigadors del Dpt. de Biologia Celb7lular de la UB (fundadors de la spin-off biotech advancell.net).En realitat, el que me9s caracteritza la meva feina o el meu perfil professional e9s la curiositat, la innovacif3, i l’aposta sempre per les persones, especialment en projectes nous (empreneduria) i que aportin algun valor social, me9s enlle0 de l’econf3mic, que cosidero me9s una conseqfce8ncia que una fi.Per aixf2 em sembla molt interessant la vostra iniciativa.No se9 molt be9 com funciona la vostra associacif3, aixed que us escric aquest missatge via blog, doncs no he trobat dades de contacte.Espero poder tenir notedcies vostres, i poder trobar i contribuir a un espai de co-working ben estimulant.Salutacions,c0lex

  2. Sandy, el dia 18-2-2015 13:25h va comentar:

    bfQue es lo que te mueve a participar en el Half-Challenge Maresme?Despues de pdreer 50 kg, iniciarme el las maratones, aprender a nadar sin aletas y empezar con la bici de mi nif1o, he empezado a prepararme para correr LA MAS GRANDE y cual sereda la mejor si no volver a mi tierra, vivo en Granada pero soc Db4Arenys de Mar y quiero estrenar mi bici nueva por todo lo alto, espero tener una plaza para mi, para demostrarme a mi mismo que estoy preparado para este reto, desde que hice el Triathlon de Motril, que me mueve? el orgullo, la superacion, la competicif3n, el reto, quizas, todo un poco.Saludos. Miguel Gonze1lez Pascual.

  3. Valeriu, el dia 23-3-2015 19:56h va comentar:

    vengo de ver un documental lmdaalo EL PERDON, que va sobre Andres Rabadan, te recomiendo el documental dura una horita y te digo que no le mato por un vaso de leche, mira el documental por favor. Su padre les hacia la vida imposible, su madre se ahorco, su padre abusaba de su hija y esta le conto lo que le hacia su padre a andres, y por ese motivo le mato. El no es nadie para juzgar una vida pero mirate el doc,un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>