L’Auditori de Girona presenta Salif Keita

Videoclip del tema A Demain de Saif Keita.

Salif Keita [web] arriba a l’Auditori de Girona [web] iniciant la seva gira de presentació com a artista al nostre territori. L’espectacle du per nom Talé i explica la història de la trobada entre el cantant Malí i Philippe Cohen Solal. Una cohesió entre la veu més brillant d’Àfrica i un dels productors que millor combina músiques d’arrel amb sons ballables. Serà diumenge 17 a les set de la tarda i el preu de les entrades és d’entre 15 i 25 euros.

Ens quedem a l’Auditori de Girona [web] perquè el director d’orquestra Giovanni Antonini arriba amb Il Giardino Armonico [web], una de les formacions instrumentals més prestigioses del món. Fundada i dirigida pel director, el conjunt és especialista en la interpretació de la música antiga. Lectures fresques dels concerts de cambra de Vivaldi, dijous 14 a les 9 del vespre per 26 euros l’entrada.

És el torn de La Mirona [web] de Salt, on els Gazpacho presneten l’espectacle Y la pimienta!. La banda de més de 10 anys de formació, és considerat el primer grup de rumba gironí. Tornen a casa seva per tocar un recull dels seus tres treballs discogràfics. Serà divendres 15 a les onze de la nit per 6 euros l’entrada.

I acabem amb Merkado Negro [web] que duu la seva rumba fusió de Figueres a la Sala el Torín [web] d’Olot. El grup mescla el flamenc amb la salsa i li dóna un aire pop/rock a les seves cançons i també a les versions que fa de temes de Ketama, Kiko Veneno o Joaquin Sabin, entre altres. Actualment acaben d’editar el seu primer treball auto-produït Al Revés. El presentaran aquest dijous 14 de febrer a les deu de la nit per 5 euros a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>