Sortegem dues entrades dobles per veure l’espectacle de Manos de Topo a l’(a)phònica

Torna a Banyoles l’(a)phònica [web], tres dies de festival i 19 espectacles per a tots els públics. Entre aquesta vintena d’espectacles s’hi troba el concert de Manos de Topo, un grup que es caracteritza per la curiosa manera de cantar, entre el cant i el plor, de Miguel Ángel Blanca. El Diaridelamúsica.com sorteja dues entrades dobles pel concert de Manos de Topo el divendres 13 de juliol a 1/4 de nou del vespre a l’Auditori de Banyoles.

Per participar només cal seguir * el Diaridelamúsica.com a Twitter [seguir] i explicar-nos per què vols guanyar les entrades. No oblidis mencionar el @diaridelamusica ni fer servir el hastag #aphonica2012 o @aphonicabny. El concurs acabarà el dia 10 de juliol a les 12 de la nit i els guanyadors es publicaran l’endemà al migdia al web del Diaridelamúsica.com. DDM

*Seguir el Diaridelamúsica.com a Twitter és necessari per a que puguem contactar amb els guanyador per missatge directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>