Quimi Portet porta la ironia osonenca a la sala Rasa de Terrassa


Videoclip de la cançó homònima del disc de Quimi Portet, Oh my love!.

El músic osonec Quimi Portet [web] actua divendres dia 8 de juny a 2/4 d’11 de la nit a la sala Rasa de Terrassa presentant Oh my love!, el seu vuitè disc. En aquest disc, l’exguitarrista de El Último de la Fira busca diferenciar-se de les sonoritats actuals amb les lletres i melodies mitjançant temes que van del pop a la cançó tot passant pel so disco i alguns tocs tropicalistes. El disc s’ha enregistrat amb els seus músics incondicionals Antonio Fidel (baix) i Juan Carlos García (bateria) i amb amics convidats com Adrià Puntí, que canta Carrer nou, i Albert Pla, a Ràdio Infern. El preu de l’entrada del concert és de 12 euros anticipada i 15 a taquilla.

Més coses per divendres dia 8 a la Barcelona Metropolitana. Big Mama arriba divendres dia 8 en concert dins el Cicle ContraBaix [web] per presentar-nos el seu nou i més recent disc, Blues All Over, un treball que ha preparat amb The Crazy Blues Band. Un concert on Big Mama canta i toca la guitarra flanquejada per tres músics excepcionals. Una nit de blues i Whisky a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat. El preu és de 21 euros a taquilla i 18 anticipada. També divendres, concert de Xevi Gata Quartet a la Nova Jazz Cava de Terrassa. La formació composta de Xevi Gata a la veu i la guitarra, acompanyat de piano i contrabaix, arriba per presentar el seu darrer treball Com Ahir d’aquest 2012. La cita és el divendres 8 de juny a les 10 de la nit i l’entrada té un preu de 10 euros.

Canviem de dia. La banda alemanya de darkwave Deine Lakaien puja a l’escenari amb el seu nou treball Indicator dissabte dia 9 a la Salamandra de L’Hospitalet.Torna amb sons electrònics i una senzillesa poètica que rares vegades va intentar abans. Temes crítics, de temes polítics polèmics i cançons d’amor quotidià. Un concert conjunt amb els E.G.O. el dissabte a les 9 del vespre que costa -atenció- 26 euros a taquilla i 22 anticipada. I finalment parlem de diumenge i concretament dels Burning Heads, que vaguen per l’escena francesa i internacional amb el seu hardcore punk melòdic des de fa dues dècades. El seu últim àlbum Hear This va ser llançat el 2011 i és un nou clàssic del grup. El concert és el diumenge 10 de juny a les 8 del vespre a l’Estraperlo de Badalona i costa 7 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>