A-petit, petits grans festivals de tot el país

Vilanova i la Geltrú és la terra que acull el Faraday, un dels sis festivals que forma part de la flamant plataforma A-petit [Twitterweb]. Des d’aquesta població hem volgut conèixer aquesta interessant iniciativa musical sorgida de la voluntat de crear xarxa entre els principals festivals del territori que aposten per la música emergent i que hem volgut conèixer amb alguns dels seus impulsors: Xavier Carbonell, un dels directors del Faraday [web] de Vilanova, i Ángel Lopera, responsable del Palmfest [web] de L’Hospitalet de l’infant.

Els festivals que integren ‘A-petit’ són sis i es duen a terme arreu del territori català: ‘(a)phònica’, Festival de la Veu de Banyoles [Twitterweb], del 13 al 15 de juliol; el ‘Faraday’, Festival de Música Independent [Twitterweb], del 29 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú; el ‘Festus’, Festival Jove d’Arts al Carre [web], que tindrà lloc a Torelló del 29 de juny a l’1 de juliol; l”inVICtro’, Escena Emergent off del Mercat de Música Viva de Vic [webTwitter], que es fa el 14 i el 15 de setembre; el ‘Palmfest’, Festival de Música Independent de la Costa Daurada [web], que tindrà lloc del 26 al 29 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant, i el ‘popArb’, Festival de Música Independent feta a Catalunya  [web], que es farà el 29 i 30 de juny a Arbúcies. DDM

3 comentaris a “A-petit, petits grans festivals de tot el país

  1. Natalja, el dia 5-8-2014 3:49h va comentar:

    Des: La verdad es que teenin una base muy parecida, pero para empezar los organizadores son distintos por lo que ya las entradas son diferentes (hay packs con anime); las actividades son bien distintas, aqui la mayoria las organizan los stands a diferencia del salf3n que las organiza ficomic, ased como que no hay exposiciones y esas cosas; aqued no vas a encotrar a grandes invitados, suelen traer una o un cosplayer, algfan grupo de jpop o kpop, esas cosas, no te esperes ningfan mangaka (de momento); el sitio se respira me1s ambiente otaku, no te encuentras (tampoco digo que no se pueda dar el caso ni que no vayan) la tedpica gente que hay en el salf3n que solo conoce naruto y dragon ball; ete7…

  2. Walker, el dia 5-3-2015 6:24h va comentar:

    Quines patates me9s bqunoies, jo he plantat 10 quilos aquest any. Ho vam fer pel mes de mare7. Ara ens toca esperar. Ja tinc ganes de collirles. Perf2 voldria saber quantes vegades es pot plantar. Estic a Vallvidrera, ho dic, mes que res, pel clima que tenim aqued. Gre0cies. Fins aviat.

  3. Oct31Louise It’s incredibly frustrating. What actually annoyed me most about the whole Kristin Stewart thing was the public apology. Why was she apologizing to the public? It had nothing to do with them! Who made her do that? Or why did she feel she had to? She’s a 22 year old woman who made a mistake that lots of 22 year old women make. I felt incredibly sorry for her.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>