Ester Formosa i Daniel Higiénico, protagonistes del cap de setmana a la Barcelona metropolitana


Ester Formosa i Adolfo Osta interpreten Txoria Txorí de Mikel Laboa a l’Espai Brossa, el novembre del 2010.

Comencem la setmana amb un Concert doble inclòs a la programació del Festival BarnaSants [web]: Ester Formosa i Adolfo Osta i Ramon Mirabet en Acústic [informació al Contrabaix]. Ester Formosa i Adolfo Osta presentaran el seu segon treball, La vida, anar tirant. Un disc de cançó d’autor, els trobadors i joglars d’avui en dia, que conserven i reinventen l’antic ofici de cantar amb poesia l’amor, la ideologia i la quotidianitat. En gaudim a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat el divendres 16 a 2/4 de 10 del vespre per 12 euros a taquilla i 9 anticipada. També divendres dia 16, a les 10 de la nit, i en aquest cas a la Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat, concert d’un personatge carismàtic i transgressor, Daniel Higiénico [web], un cantautor que habita en un espai artístic propi, aliè als convencionalismes del mercat. Abastant tot un ampli ventall d’estils, presenta 6.000 millones, el seu darrer treball. Costa 12 euros a taquilla i 10 anticipada. També divendres dia 16, a la Casa Elizalde de Barcelona, actua Ivette Nadal [web], en un concert gratuït.

Anem ara a dissabte dia 17. Les cançons de Lucas Masciano [web] es mouen entre sons de pop i rock llatí. Molts anys d’experiència d’un artista que s’ha consolidat a l’Estat espanyol com un de les grans promeses del pop rock argentí. En aquesta ocasió s’ajunta amb la banda La Caja de Pandora per oferir un directe únic. Els veiem a la Sala Rasa de Terrassa el dissabte a les 10 de la nit a un preu de 15 euros a taquilla i 10 anticipada. També dissabte dia 17, mitja hora més tard i en aquest cas a la Sala Crossroads de Terrassa, actuació de Cyan [web], grup del mes de la Casa de la Música, que ofereix un concert conjunt amb la banda terrassenca Celesta. Cyan ens presenta el seu segon disc Historias Para No Romperse amb el que han tancat deu cançons de pop rock enèrgic. El preu serà 7 euros a taquilla i 5 anticipada.

Acabem parlant del concert que ofereix Som Caliu [MySpace], un grup de rumba catalana que va néixer al barri de Sants fa 15 anys i que està liderat per en Xavi Clota, el cantant i compositor del grup. Els amants de la rumba i el flamenc tenen una cita el diumenge 18 de març a res quarts d’una del migdia a El Cèntric Espai Cultural d’El Prat del Llobregat i és gratuït. RED.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>