Joan Dausà i Els Tipus d’Interès tanca a l’Heliogàbal tres nits exitoses amb ‘Jo mai mai’


Videoclip de la cançó Jo mai mai, que està fent furor a les xarxes socials.

Aquest dijous dia 1, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès [web] tanquen a l’Heliogàbal de Gràcia [web], a Barcelona, un cicle de tres concerts que es va obrir dimarts passat i durant els quals ha esgotat entrades en cadascuna de les ocasions. Amb aquestes actuacions Dausà tanca la presentació a la capital, que segueix a Terrassa el dia 8, a Manresa el 16, a Granollers el 17, a Reus el 22, a Tarragona el 24, a Tàrrega el 30, l’1 d’abril a Vic i el dia 5 del mateix mes a Girona. Tot plegat quinze dies després de què aparegués el disc Jo mai mai, que ha fet molta feina a les xarxes socials i l’ha fet despuntar entre els comentaris dels aficionats a la música en català.

El projecte de Dausà, que és actor, presentador, músic i locutor -veu en off del personatge principal d’Arròs Covat del 33, per exemple-, parteix de la seva pròpia personalitat: va proposar a principis de 2010 a músics d’altres bandes com Arnau Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Àxel Pi (Sidonie), d’assajar i interpretar un repertori propi a la sala Luz de Gas. Posats a fer, després de guanyar el premi per votació popular a l’edició del 2010 del concurs Sona 9 convocat per Enderrock,  van gravar un disc produït per Florenci Ferrer i Santos Berrocal, de Blind Records que acaba de sortir al mercat.

No ens movem ni de dia ni de ciutat, perquè els Manos de Topo [MySpace] presenten a l’Apolo de Barcelona Escapar con el anticiclón, la que fins ara ha estat la seva obra més completa i que enceta un nou camí pel grup. Cançons amb frases lapidàries i memorables en un concert conjunt amb Gúdar a l’Apolo de Barcelona. En podem gaudir a partir de les 9 de la nit per un preu de 12 euros a taquilla i 10 anticipada.

Anem ara a divendres. És el torn de Sense Sal [MySpace] que presenten a l’Auditori Municipal de Terrasa Tardes de sol i préssec, l’àlbum de debut del jove grup terrassenc de pop-folk. L’actuació és el divendres 2 de març a les 10 de la nit i costa 6 euros. La següent cita, també divendres i a Terrasa, és a la sala Rasa amb Los Maleantes [MySpace], un grup revelació egarenc. La seva singualritat la trobem en l’humor constant i en la seva particular rumba, farcida de l’harmonia del blues. Presenten Pa’ vivir así mejor no morirse nunca, un tribut al grup Los Delinqüentes. Els veiem a  les 10 de la nit per un preu de 5 euros.

També divendres, en aquest cas a la Salamandra de L’Hospitalet [web], es prepara una bona moguda amb el Lets’ Festival, del qual destaquem dos grups amb nom propi: Anímic [MySpace], grup collbatoní de folk psicodèlic que presenten el seu treball Hannah, i els osonencs La iaia [MySpace], aquesta setmana assenyalats pels Premis Enderrock com el grup revelació de 2011. El preu de l’entrada pel concert és de 10 euros a taquilla i 8 anticipada.

I tanquem l’agenda de la setmana a la Barcelona metropolitana amb un concert molt especial, el que la formació britànica The Crack [MySpace], una de les bandes més carismàtiques de l’Oi! Britànic [entrada Viquipèdia en castellà aquí], ofereix a l’Estraperlo de Badalona [MySpace] aquest dissabte. Fundat a principis dels vuitanta per Steve Jones i influenciat fortament pel rock Britànic dels 60 i 70, el grup  aprofita encara l’onada del punk d’aquell moment. Un concert en conjunt amb els Von Dänikens el dissabte 3 de març a les 10 de la nit. Un preu de 13 euros a taquilla i 10 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>