El Milestone Project duu Mishima i Antònia Font a Girona

Entrevista feta pel Diaridelamusica.com a Mishima.

El Milestone Project Girona [web] segueix omplint el territori de propostes interessants aquest cap de setmana. El festival duu aquest divendres 7 de juny els Mishima [myspace] al Parc de les Ribes de Ter. El grup barceloní arriba a Girona després d’un any de gira de presentació del seu sisè disc L’Amor Feliç. El nou àlbum conté dotze cançons amb el rock d’autor que tant ha diferenciat el grup de la resta d’opcions nascudes al nostre territori. David Carabén i companyia, aquest divendres 7 de juny a les 9 del vespre al Parc de les Ribes del Ter de Girona. Les entrades són entre els 15 i els 25 euros.

També emmarcat en el Milestone Project, al mateix escenari però un dia més tard, arriba el concert dels mallorquins Antònia Font [web] a terres gironines. Després del seu pas per l’Auditori de Girona l’any passat, la banda torna a la ciutat per mostrar el contingut del seu nou disc Vostè és aquí. Pop fresc i singular i un directe treballat aquest dissabte 8 de juny a les onze de la nit al Parc de les Ribes del Ter i per un preu d’entrada entre els 15 i els 25 euros.

Seguim amb l’Intro [web], el Concurs de Música en Viu del Gironès. El certamen arriba aquest 2013 a la seva setena edició amb més grups participants i més eliminatòries que mai. Aquest dijous es viurà el quart concert de la primera eliminatòria del concurs amb E.A.M. [web], Mârmara [web] i Rocksord [web]. Concert triple d’emergència gironina aquest dijous 6 de juny a les deu de la nit a La Mirona [web]. L’entrada és gratuïta.

I acabem amb la proposta de cap de setmana que ofereix el Context [web] de Girona amb el concert d’entreTangos [youtube]. El cafè llibreria acull aquest divendres 7 de juny a les nou del vespre una formació amb més de sis anys de trajectòria que interpreta des del tango a la bossa nova passant per la milonga i el bolero. La banda està formada per cinc components. Al context veurem la versió de trio amb Javier Ciancio (veu), Horacio Quiroga (guitarra) i Cristian Ruiz (baix). L’entrada és gratuïta amb suplement d’1 euro en la primera beguda. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>