Txarango, la festassa de l’estiu ja ha començat

Al bell mig del Lluçanès, concretament en una masia entre La Torre d’Oristà i Olost, és on viuen els ripollencs Txarango [web], que es troben a la cresta de l’onada de la música en català. El grup, que acaba de presentar el seu primer àlbum Benvinguts al llarg viatge, és el nou fenomen de la festa i la rumba del nostre territori i hem volgut endinsar-nos a casa seva per descobrir les claus del seu èxit. Ens han assegurat, que hem estat els primers a entrar-hi! DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>