D’Callaos tanca el cicle Disconcert al Clap de Mataró


D’Callaos, fa tres anys, a la mateixa sala Clap on actuarà diumenge

El cicle Disconcert, un projecte que neix l’any 2005 de la col·laboració de la Casa de la Música [web] i el Taller d’Idees per oferir un espai de lleure a persones amb discapacitat, tanca la temporada aquest diumenge. El grup de Terrassa D’Callaos [web] és l’escollit per acomiadar el cicle amb un concert que servirà per presentar un nou espectacle i amb una formació renovada. Aquests canvis no fan variar la seva proposta que conserva les ganes d’oferir una bona estona amb un nu-flamenc fresc i que festeja amb el rock d’arrel andalusa.

Podem escoltar el darrer disc El Borde Donde Se Termina El Mar i altre temes el diumenge 3 de juny a 2/4 de 6 de la tarda al Clap de Mataró. L’entrada costa 3 euros que es destinaran a projectes solidaris d’integració i participació de les persones amb discapacitats.

Però comencem la setmana el divendres amb una proposta que assegura la festa amb The Seihos [web], el projecte que van iniciar uns joves estudiants barcelonins. Una banda pop-rock amb més de deu anys d’experiència formada per Guillem Haro (veu, guitarra i harmònica), Martí Maymó (baix i veus), conegut per ser el baixista del grup Manel, Adrià Albareda (teclat i veus) i Xavi Haro (bateria i veus). Presenten el seu segon disc, 2. Un  viatge que també passa pel jazz i la música culta que podem veure el divendres 1 de juny a 2/4 de dotze de la nit a l’Ateneu Arenyenc d’Arenys de Mar dins del cicle Fem Ateneu [Facebook]. L’entrada costa 4 euros a taquilla i 3 pels socis.

Els dissabte ens porta a Granollers on ens hi espera un concert de Mazoni [MySpace], el projecte musical de l´empordanès Jaume Pla. Amb Mazoni, ha trobat la seva veu personal i també el reconeixement del públic. Ara arriba en un concert conjunt amb Sanjays [web], surrealisme àcid i un directe frenètic on el grup presenta Laboratorium, el seu darrer treball. Una nit explosiva el dissabte 2 de juny a les 11 de la nit a la NAUB1 [web] de Granollers amb una entrada de 10 euros. També dissabte, però en aquest cas al Centre Moral d’Arenys de Munt, a les 10 de la nit, concert de Raimundo Amador, un dels màxims exponents del flamenc i icona del mestissatge, que presentarà a Arenys de Munt el seu últim treball, Medio hombre, medio guitarra i els temes més emblemàtics de la seva dilatada trajectòria professional, en un format molt íntim, acompanyat només pel guitarrista i cantant Lin Cortés. El preu de l’entrada és de 15 euros (platea i amfiteatre) i 13 euros pel socis del centre [comprar entrades aquí].

L’última proposta per dissabte en porta al al Foment Mataroní a la presentació del primer disc de David Patricio. El mataroní presenta el disc que porta el seu nom i que és un recull de 10 temes propis instrumentals. Fusió de jazz, i rock que veiem divendres a 2/4 de 10 de la nit amb entrada gratuïta. Acabem la setmana amb un concert d’els més petits de casa però que fan un espectacle per a tots els públic en una nova edició del CantàniaEl títol, 50 milions de segons, és el temps que passem, més o menys, a l’escola al llarg de la nostra infantesa. Els cors escolars i els dos actors, un noi i una noia, són els protagonistes i ens interpretaran cançons amb un to irònic, simpàtic i una mica gamberro, sobre records escolars. Tot això a ritme de pop, rock i ragtime. La cita és el diumenge 3 de juny a les 12 del matí  i a les 7 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers [web] per 7 euros. DDM


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>