El Públic de Mataró tanca temporada amb Isaac Ulam


Isaac Ulam en directe des de Blanes

L’espai cultural El Públic de Mataró [web] tanca temporada musical amb una proposta de luxe, Isaac Ulam [Facebook]. Amb aquesta actuació, El Públic acomiada la seva primera temporada de concerts que ha acollit, en el cèntric espai mataroní, concerts de grup com The Mamzelles [llegeix-ne la crònica], Relk, Dídac Rocher [llegeix-ne la crònica] o Les Sueques. En aquesta ocasió ens ofereixen l’oportunitat de descobrir una de les apostes del segell Bankrobber, el músic de Blanes Isaac Ulam que presenta el seu segon disc, Murtra. Folk amb sonoritats pop i tocs surrealistes aquest dijous 9 de maig a El Públic de Mataró. El concert és a les 9 del vespre i l’entrada té un preu de 6 euros.

Comencem la setmana amb la cantautora barcelonina Maria Coma [web], molt present darrerament en aquesta agenda per les seves actuacions al Fem Ateneu d’Arenys de Mar i a la sala Clap de Mataró on ha presentat el seu segon disc, Magnòlia. En aquesta ocasió la veiem el divendres 11 de maig a les 11 de la nit a la Nau B1 de Granollers [web] i costa 10 euros a taquilla i 8 anticipada. Una segona proposta per la nit de divendres és el concert d’Ix! [MySpace], que retorna amb el seu tercer disc Immersió. Aquest treball és el més lluminós del grup i conserva l’onírica, les textures i la fonètica acurada que sempre els ha acompanyat. El presenten a l’Ateneu Arenyenc d’Arenys de Mar el divendres 11 de maig a 2/4 de 12 de la nit dins del cicle Fem Ateneu [Facebook]. L’entrada té un preu de 4 euros i 3 pels socis.

Passem a dissabte i als barcelonins Pastora [web] que arriben al Vallès Oriental. El grup porta més de deu anys als escenaris amb el seu pop espanyol i preparen un gir de cara al seu proper disc. Ben aviat publicaran Una altra galàxia, el seu primer disc en català. Gaudim del grup el dissabte 12 de maig a les 11 de la nit a l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt [web]. El cost és de 15 euros i 12 als socis. Acabem amb l’espectacle que ofereix Ebri Knight [web], folk-rock hooligan en català i des del Maresme. El grup de tradició celta i flok porta ja cinc anys sobre els escenaris i s’han anat projectant cap al rock amb aires punk. Els veiem en un concert conjunt amb la banda The Kluba [web] el dissabte 12 de maig a les 10 de la nit al Clap de Mataró [web] per 8 euros l’entrada a taquilla i 6 anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>