Primers noms de l’(a)phònica de Banyoles


Vídeo del 27 de setembre de 2011 corresponent a la lectura col·lectiva de fragments de l’obra de l’escriptor i l’obra Sagarra dit per Rosa Maria Sardà al teatre que porta el seu nom a Santa Coloma de Gramenet.

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica [web], prepara la seva novena edició, que aquest any se celebrarà, per primera vegada, del 13 al 15 de juliol. Un dels espectacles confirmats és Sagarra dit per Rosa Maria Sardà, en motiu del cinquantè aniversari de la mort d’aquest autor. En l’apartat de les activitats paral·leles, s’organitza l’estada per a nens i nenes L’Estiu és teu!, que se suma al ja tradicional Camp de treball. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>