Sanjosex ensenya com es pot tenir èxit ‘Al marge del camí’


CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL VÍDEO DEL CONCERT DE 4t1A I SANJOSEX A PRIVAT DE MATARÓ EL PASSAT 29 D’ABRIL.

Sanjosex. Una de les propostes del pop en català que més èxit estan tenint darrerament. Aquest divendres, a partir de les 10 de la nit, a la sala Piano Blau de Granollers [web], aquest músic de La Bisbal d’Empordà nascut el 1977 demostrarà com sent tímid i movent-se Al marge d’un camí es pot triomfar i fer-ho cantant en català. Carles Sanjosé arriba amb el seu tercer disc, produït per Ricky Falkner i que representa la consolidació del músic empordanès entre els grans noms de la cançó: per veure les coses amb perspectiva, cal allunyar-se del camí, des del marge Sanjosex es mira al mirall per redescobrir-se. L’entrada té un cost de 13 euros i 10 en venda anticipada.

Anem ara cap a Mataró, perquè el mateix divendres dia 17 a 2/4 de 10 del vespre hi ha programat concert al Foment Mataroní [web programació musical] amb la cobla Ciutat de Girona, la qual per aquesta ocasió ha convidat a la Polifònica de Puig-reig. El programa consta d’una primera part amb la participació solament de la cobla amb la interpretació de diverses peces de música. En la segona part s’ofereix la interpretació solament de la Polifònica i una tercera part amb la interpretació conjunta del cor i la cobla. L’entrada té un cost de 20€ i 18€ amb els descomptes habituals del Foment Mataroní.

Seguim l’agenda amb una nova cita per aquest divendres a la sala Clap de Mataró [web] a les 11 de la nit amb el Metal i el Hard Rock com a protagonistes: un concert triple amb Breakdown Collapse [MySpace], The Black Rose Road [MySpace] i Morphium [MySpace]. Els maresmencs Breakdown arriben presentant el seu primer disc, amb un estil dins del camp del metal agressiu, la banda mataronina The Black Rose Road mescla una llista infinita d’estils i influències, que caracteritzen els seus directes contundents i intensos, i per últim el projecte nascut a Girona Morphium que destaca per caràcter, contundència, originalitat i sobretot molta energia. L’entrada té un cost de 8 euros i 5 en venda anticipada.

Seguim l’agenda d’aquest cap de setmana amb una cita amb el grup d’havaneres Port Bo [web], dissabte a les 10 de la nit al teatre Principal d’Arenys de Mar [web]. El grup està format per Alfons Carreras com a tenor, Irineo Ferrer com a baríton i Carles Casanovas com a veu baixa, guitarra i direcció musical, el grup va néixer el 1966, però la formació actual no es va establir fins més tard. El repertori, heretat en gran part dels vells cantaires de Calella de Palafrugell, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, etc. L’entrada té un preu de 7 euros. Dissabte, per cert, a la plaça de Santa Anna de Mataró, organitzat per l’IMAC, el Col·lectiu de Músics i les diverses escoles de música de Mataró se celebra el dia internacional de la música. 21 bandes actuaran de quatre de la tarda a la una de la matinada permetent prendre el pols de les bandes novelles de casa nostra.

Tornem ara al Vallès Oriental però no ens deixem dissabte. Una altra cita per aquest dissabte és el concert de la Coral Cardedeuenca, a les 10 de la nit al Centre Cultural de Cardedeu [web]. Es tracta d’un concert d’estiu on l’Agrupació Coral Cardedeuenca ens oferirà un concert a capella amb una primera part de polifonia religiosa i profana i una segona part amb cançons populars d’arreu. Un concert on es mesclaran estils, autors i èpoques ben diferents, tot sota la direcció de Emilio de la Linde. L’entrada al concert val 5 euros.

I per acabar l’agenda d’aquest cap de setmana, diumenge dia 19 a 2/4 de 9 del vespre, Mürfila [web] farà parada al Dau de Mataró [web]. Un concert on trobarem a una Mürfila visceral i agressiva però sense perdre el tempo més ballable del seu disc anterior, Mar Orfila arriba amb el seu últim treball I love ü. En aquest treball troba el discurs perfecte: eclèctic pel que fa al so i format però al mateix temps aprofundeix en l’obscuritat del cantó més rocker, integrant unes bases rítmiques que mesclen sons orgànics com màquines i sintetitzadors que rugeixen com mai. L’entrada té un cost de 6 euros i 5 en venda anticipada. TANIT PALAY/DDM

1 comentari a “Sanjosex ensenya com es pot tenir èxit ‘Al marge del camí’

  1. Pingback: 4t1a repeteix visita al Maresme i passa ara per Vilassar de Dalt | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>