Batak, amb el so més nou del Vallès Oriental

El grup del Vallès Oriental Batak [MySpace] neix de la fusió del reggae i l’ska amb músiques folk d’arreu del món. Des del 2004, els músics d’aquesta banda integren les seves influències per crear composicions amb la pretensió de fer gaudir la gent. Amb el temps, Batak ha aconseguit un so compacte, contundent i ple de matisos, barrejant la seva essència folk amb altres estils més elèctrics a la recerca d’un so propi. Com a mostra d’aquesta nova etapa, Batak ha gravat el febrer del 2011 La humitat, un cedé amb cinc de les cançons més representatives del seu projecte. A Diaridelamusica.com hem parlat amb els components de Batak: Pol Aumedes (acordió diatònic i veu), Mar Aumedes (teclat i veu), Jordi López (guitarra elèctrica i lap steel), Carles Ceacero (baix) i Antonio Escañuela (bateria). Això és el que ens han explicat una de les bandes amb el so més nou del Vallès Oriental. TANIT PALAY/DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>