Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
'No n'hi ha prou' documenta els valors de les principals festes majors de Catalunya · CLACK
21/7
'NO N'HI HA PROU' DOCUMENTA ELS VALORS DE LES PRINCIPALS FESTES MAJORS DE CATALUNYA
Una narració audiovisual per explicar com han evolucionat les festes majors a través de la pandèmia, de la mà de la coproducció de tvmataró i La Xarxa amb la col·laboració de Clack i el suport de Cultura Mataró.

El 2020, la pandèmia del Coronavirus va impedir la celebració de les festes majors i va obligar a fer-les diferents -en els casos en què era possible- el 2021. No va ser fins el 2022 que totes les poblacions les van poder recuperar amb normalitat. 

No n'hi ha prou. El clam de les festes majors és la crònica d'aquests fets i una reivindicació dels valors de les celebracions cíviques per excel·lència del nostre país així com de les persones que les fan possibles.

A través del testimoni de la mataronina Coral Consegal i una vintena de persones vinculades a les festes majors de Berga, Terrassa, Granollers, Barcelona, Tarragona i Mataró, aquesta peça audiovisual obra d'Anna Fernàndez, Marc Barceló i Joan Salicrú explora la salut d'aquests punts de trobada que tenen lloc cada estiu i que són la millor mostra possible de civisme, cohesió, identitat i participació.

Des d'un punt de vista més reflexiu hi intervenen quatre experts en el món de la cultura popular i tradicional: el gestor cultural Jordi Bertran; l'històric etnòleg Bienve Moya; Montserrat Raurich, de la Federació d'Entitats de Cultura Popular de la Barcelona Vella, I Oriol Rodri, periodista i impulsor de l'acte 'No n'hi ha prou' que es fa el dia 28 de matinada a Mataró des de 2007.

El documental No n'hi ha prou és una coproducció de tvmataró i La Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de Clack i el suport del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Mataró.

La preestrena es farà el dilluns dia 24 de juliol a les 22 hores a la plaça de Santa Anna de Mataró –en un acte presentat pel periodista Espartac Peran, molt vinculat a la Festa Major de la capital del Maresme, que s'ha inclòs en el programa- i sis dies després (30 de juliol a 2/4 d'11 de la nit) el documental s'emetrà per tvmataró i les televisions de La Xarxa així com a La Xarxa+.

La peça audiovisual, de 51 minuts de durada, ha comptat amb la col·laboració de TVBerguedà, Canal Terrassa, betevé, Vallès Oriental Televisió i TAC12, les televisions vinculades a les altres cinc festes majors radiografiades.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.