Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Des de Clack dinamitzem el pART, el vespre d'arts escèniques del Pati del Cafè Nou · CLACK
27/6
DES DE CLACK DINAMITZEM EL PART, EL VESPRE D'ARTS ESCÈNIQUES DEL PATI DEL CAFÈ NOU
El pART, una aposta pel talent jove i amateur, que combina diferents tastets de música, màgia, dansa i performance escènica


El Bar del Cafè Nou, que va obrir les portes l'estiu del 2022 en el marc de la inauguració de l'edifici del Cafè Nou, i que des de Clack dinamitzem la programació cultural i duem a terme la comunicació, ha demostrat ser un espai que combina el compromís per la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i col·lectius amb dificultats d'inserció, amb una restauració sostenible i una oferta d'activitats culturals i comunitàries per a tothom.

Si bé durant aquest curs l'espai ha consolidat l'Escenari Off i els Vermuts Xics com a principals línies de programació de l'espai, arriba el moment de presentar la tercera línia de programació cultural amb la celebració d'un vespre d'arts escèniques que tindrà lloc aquest estiu al Pati del Cafè Nou amb l'arribada del bon temps i que portarà com a nom "pART".
El pART és una proposta cultural inspirada en el format de cabaret escènic de l'Art Pista celebrat al mateix espai als anys 80, i vol ser una petita mostra del talent amateur i emergent de la ciutat i la comarca més atrevit, juvenil i trencador, i per suposat oberta a tots els públics.

La proposta, impulsada per Clack i de braçet de la Fundació Maresme, vol crear un espai inclusiu on prenguin part propostes amateurs i invisibilitzades de la ciutat i la comarca, tot facilitant i promovent l'accés i la participació directa a la cultura a persones amb discapacitat intel·lectual, dins i fora dels escenaris. I és que al pART tot art hi té cabuda! Quatre de les diferents propostes artístiques que passaran per l'escenari son protagonitzades per persones usuàries de Fundació Maresme amb discapacitat intel·lectual. El pART vol fomentar la inclusió social i el talent amateur i novell en espais normalitzats d'exhibició, on l'experimentació, l'error i les primeres vegades també formen part de la totalitat de l'expressió cultural.

Entre les diferents propostes artístiques que participen trobem quatre espectacles musicals, un espectacle de màgia, un de dansa i una performance teatral i musical en un vespre divertit i dinàmic que serà conduït per 2 presentadors mataronins, l'Aleix Lladó i la Naiara Martín.

D'entre les propostes artístiques trobem algunes experiències amateurs com Sonsonete, un grup de joves estudiants de flamenc de l'escola SS de dansa de Mataró, o bé Crítical, una agrupació d'adolescents de l'institut Alexandre Satorras que treuen de les aules de l'institut el seu projecte de rock heavy per parir-lo en públic al pART!. Però també trobem propostes en vies de professionalització com és el mac maresmenc Álvaro Oreja, que ens farà un petit tastet dels seus nous trucs de màgia. Així, entre altres, també experimentarem amb propostes més atrevides com Rossa Canina, una proposta de Marta Santacatalina i Julia Albizu, dues ballarines professionals que ens mostraran de la seva nova faceta pel cant i la performance teatral. El vespre el tancaran els dj's Albert Vega i Adriá Diaz, alumnes que s'han format com a dj's en el curs d'especialització i inclusió social i laboral i-talent i ens faran acabar de gaudir del pART amb una sessió de punxa disc en viu.

Aquesta activitat posa punt i final a l'activitat cultural del Bar del Cafè Nou aquest curs, que enguany celebra un any de vida i serà també un dels motius de celebració durant l'espectacle. A partir de setembre, l'espai té previst continuar amb la seva programació habitual que ben aviat anunciarem.

L'espectacle serà exterior i d'entrada lliure amb possibilitat de taquilla inversa i hi haurà servei de sopar i beguda durant el vespre.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.