Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
'Tarradellas, govern d'unitat' guanya el Premi ProDocs al millor documental televisiu · CLACK
30/5
'TARRADELLAS, GOVERN D'UNITAT' GUANYA EL PREMI PRODOCS AL MILLOR DOCUMENTAL TELEVISIU
El documental 'Tarradellas, govern d'unitat' ha estat guardonat al Premi ProDocsa en la categoria Millor documental televisiu. Una producció de Clack i Minimal Films, en coproducció amb la Xarxa Audiovisual Local i RTVE, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Associació de Productors de Documentals ha guardonat el documental 'Tarradellas, govern d'unitat', amb el premi a Millor Documental Televisiu en la 10a edició dels Premis ProDocs. Es tracta d'una producció de Clack i Minimal Films, en coproducció amb la Xarxa Audiovisual Local i RTVE, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Els autors del documental Albert Solé i Joan Salicrú van recollir el premi lliurat dins de la 26a edició dels Premis del Festival DocsBarcelona, al CCCB.

TARRADELLAS, GOVERN D'UNITAT'

Sota el títol 'Tarradellas, govern d'unitat', el documental fa un repàs històric al moment polític de la constitució del govern d'unitat entre 1977 i 1980 liderat pel president Josep Tarradellas, l'única autoritat republicana que retornà d'un exili de quaranta anys per assumir un càrrec de rellevància dins la democràcia emergent. El film recull el testimoniatge directe d'alguns consellers del govern, així com Narcís Serra, conseller de Política Territorial i Obres Públiques del PSC, Ramon Espasa, conseller de Sanitat pel PSUC i Jordi Pujol, conseller polític del govern d'unitat, entre d'altres.

El documental està disponible a rtve
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.