Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Clack produeix el documental 'Primavera per la Pau: banda sonora de les causes justes'  · CLACK
15/5
CLACK PRODUEIX EL DOCUMENTAL 'PRIMAVERA PER LA PAU: BANDA SONORA DE LES CAUSES JUSTES'
La coral Primavera per la Pau llença una campanya de micromecenatge per aconseguir el finançament necessari per a produir el documental

Clack produeix el documental 'Primavera per la Pau: banda sonora de les causes justes', amb la voluntat d'explicar els 40 anys d'història de la coral mataronina 'Primavera per la Pau'.

Primavera per la Pau és una coral formada per uns 50 cantaires amb un objectiu comú: ajudar en el camí de la justícia, la llibertat, la igualtat i la pau social. El seu objectiu és visibilitzar les desigualtats i remoure consciències.
El seu projecte consisteix a fer concerts solidaris sense ànim de lucre, per ajudar a organitzacions compromeses amb la societat. Aquesta vegada, però, amb motiu dels 40 anys de trajectòria, volen realitzar un documental que en repassi la història i les lluites. I és aquí on entra a terreny Clack com a productors i executors de la proposta.

Per poder-lo a dur a terme, la coral ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami. A la campanya de la plataforma hi trobaràs tota la informació necessària: recomenpeses per cadascuna de les aportacions, el teaser, les motivacions i els valors que envolten la coral mataronina. i els valors que envolten la coral mataronina.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.