Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
El Nosaltres arriba a Mataró amb més de vint espectacles en la seva IV edició · CLACK El Nosaltres arriba a Mataró amb més de vint espectacles en la seva IV edició · CLACK
15/5
EL NOSALTRES ARRIBA A MATARÓ AMB MÉS DE VINT ESPECTACLES EN LA SEVA IV EDICIÓ
Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Meritxell Neddermann i Marc Sarrats seran alguns dels artistes més mediàtics

El festival d'estiu de Mataró, El Nosaltres, presenta el cartell de la seva IV edició, una proposta que enguany manté i consolida el seu lema "Comunitat, sostenibilitat i cultura". I ho fa amb la intenció de continuar esdevenint espai de trobada, diàleg, diversitat i ferm reconeixement de la cultura com a eina de transformació i cohesió social. Sota la direcció artística de la cooperativa Clack, la coorganització de l'Ajuntament de Mataró i l'aval d'una quarantena d'empreses, entitats i cooperatives culturals, el Nosaltres més ambiciós suma nous actors per potenciar encara més el seu rol de festival d'estiu de Mataró.

Més de 20 propostes artístiques quilòmetre zero, emergents i consolidades
El programa consta de més de 20 propostes artístiques, que van des del teatre a la música, passant per la dansa o els titelles. El dijous 20 de juliol el Nosaltres donarà el seu tret de sortida i durarà 6 setmanes consecutives acollint una programació variada que comptarà amb artistes de la ciutat i la comarca reivindicant la seva aposta per la proximitat, alhora que acollirà caps de cartell consolidats i emergents d'arreu del territori. També es consolida la paritat a dalt l'escenari.

Una de les novetats que presenta aquesta edició és l'estrena dels projectes guanyadors de la primera edició de les Beques de suport a la creació, producció i exhibició de projectes escènics de petit format que ha seleccionat el festival durant aquest 2023. Aquestes beques tenenl'objectiu de donar suport al talent emergent de quilòmetre zero i i consolidar un circuit comarcal d'exhibició, amb el suport de l'Ajuntament d'Alella i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.
El Nosaltres es reconeix com a festival d'estiu oferint una programació festiva i lúdica per a tots els públics. Ho demostra amb un vespre rumber d'aires flamencs al bell mig d'agost i acomiadant el festival amb tota una festassa de la mà del conegut artista Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Però també demostra el seu compromís per oferir un ventall variat d'espectacles apostant per primera vegada per un espai dedicat a la música de cambra i la música contemporània amb la participació de l'Ensemble La Modesta i el jove músic i ballarí mataroní Marc Vilajuana a la veu i al piano.

Activitats familiars gratuïtes i de qualitat durant juliol i agost
Les activitats familiars també tindran la seva primordial i habitual cabuda a la programació del festival, amb tot un seguit d'activitats culturals gratuïtes per a tota la família amb propostes ja consolidades com la presentació del llibre de Les Santes de Capgròs i altres espectacles de teatre, contacontes i clown que precediran alguns vespres del festival. Sempre de quilòmetre zero i amb propostes de molta qualitat.

Un +Nosaltres amb regust de biblioteques i noves ubicacions
En aquesta quarta edició, la proposta complementària del +Nosaltres es reafirma com una aposta per experiències culturals locals, populars i descentralitzades que en aquesta ocasió tindran lloc dos divendres d'agost als jardinets de la Biblioteca Pompeu Fabra amb la intenció d'acostar les arts escèniques a les biblioteques identificant-les com a espais propers i afins a l'adn cultural del festival.

El Nosaltres més descentralitzat i itinerant s'estendrà per nous espais de tota la ciutat: La Casa de la Palmera, els Jardins de l'antic Escorxador i les Biblioteques de Mataró seran els diferents recintes que acolliran per primera vegada el festival. Els dos espais escollit, després de deixar l'entranyable Pati de Can Marchal són dos espais acollidors i identitaris de l'arquitectura veïnal, social i paisatgística de la ciutat, com son la Casa de la Palmera, al centre de la ciutat, que acollirà els 3 primers vespres del festival i els Jardins de l'antic Escorxador, a cavall de l'Havana, Palau-Escorxador i Rocafonda, on tindran lloc els 3 darrers dijous.

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.