Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Estrena del teaser 'No n'hi ha prou', un documental de la recuoperació de les festes majors després de la Covid-19 · CLACK
9/11
ESTRENA DEL TEASER 'NO N'HI HA PROU', UN DOCUMENTAL DE LA RECUOPERACIÓ DE LES FESTES MAJORS DESPRÉS DE LA COVID-19
El teaser de 'No n'hi ha prou', executat per Clack i amb la producció de tvmataró i La Xarxa, ha sortit a la llum per mostrar un tastet del que serà el documental

'No n'hi ha prou' és un documental executat per Clack i amb la producció de tvmataró i La Xarxa de Comunicació Local, que per mitjà de diferents festes majors que hi ha en l'actualitat, com ara Les Santes, la Patum, la Mercè i Santa Tecla, vol mostrar la recuperació d'aquestes després de la sacsejada pandèmica provocada per la Covid-19.

El codirector del documental, Joan Salicrú, ha matisat la rellevància de Les Santes, festa major de Mataró, com un element clau popular del territori. I ho ha explicat de la següent manera: la voluntat d'aquest documental és mostrar com Mataró com una de les ciutats top 5 amb festes majors de Catalunya i s'ha de reivindicar com a tal perquè realment te una acceptació que va molt més enllà de Mataró i de la comarca. És molt viscuda arreu i es el que es vol plasmar.

El 'teaser' del documental s'ha presentat al Mercat del Film. Tarragona, Berga, Granollers, Terrassa, Barcelona i Mataró són les ciutats protagonistes del documental. Uns municipis que han vist com aquest estiu tornaven les seves festes majors al carrer amb total normalitat després de les restriccions viscudes per la pandèmia. Un retorn que ha estat emotiu per moltes festes i on s'ha fet valdre la importància de les tradicions.

El documental s'estrenarà a principis de l'any 2023, i així com ha puntualitzat la cap de producció, Anna Fernández, la idea és transmetre amb la imatge l'emoció que es viu en aquestes festes.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.