Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Comença la programació cultural del bar del Cafè Nou, dinamitzada per Clack  · CLACK
22/9
COMENÇA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DEL BAR DEL CAFÈ NOU, DINAMITZADA PER CLACK
L'agenda cultural del Cafè Nou engega aquesta tardor hivern amb propostes locals i íntimes per a tots els públics

Després que el Bar del Cafè Nou obrís les portes el passat juny gràcies a una licitació atorgada a la Fundació CEO El Maresme per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i amb la col·laboració de Clack en la dinamització cultural i comunicativa, aquesta tardor i hivern comença tota una oferta cultural que s'estendrà durant al llarg de l'any i anirà adreçada a tots els públics.

A la tardor i l'hivern hi haurà una programació recollida i intimista. I durant la primavera i l'estiu, un to més festiu, a l'aire lliure. La programació es basa en una proposta de tres línies fonamentals: L'Escenari/Off, els Vermuts Xics i l'Art/Pista. A més hi haurà dues línies editorials enfocades a la restauració i la cultura cooperativa que es concretaran en altres activitats.

L'Escenari/Off aposta pel descobriment i projecció del talent emergent i local, combinat amb propostes perifèriques i compromeses. L'Escenari/Off serà principalment una aposta de creació femenina de talent local o bé de propostes emergents amb projecció nacional. El tret de sortida el donarà el proper dijous 29 de setembre la cantautora Raquel Lua.

Els Vermuts xics seran un espai a l'exterior on descobrir diferents propostes culturals creades majoritàriament per artistes locals i adreçada a un públic familiar. D'aquesta manera, el diumenge 23 d'octubre a les 12 del migdia s'enceta el primer Vermut Xic de la temporada amb l'espectacle de titelles familiar Persèfone i la magrana a càrrec de la Companyia local Retox. I el segon, tindrà lloc el diumenge 20 de novembre, torn d'Una Maleta de Contes, el projecte de la mataronina Elisabet Puentes, que ve a estrenar en primícia el seu espectacle del conte de la Figuera màgica.

La temporada de tardor-hivern finalitzarà a l'Escenari/Off amb un Concert especial de Nadal el 22 de desembre a les 20:30h del vespre a càrrec de dos músics mataronins: Laia Puy a la veu i Ruben Bes al teclat.

A aquests dos eixos de programació cultural s'hi afegirà, a partir de la primavera del 2023, la tercera línia d'espectacles del Bar del Cafè Nou, dedicada a les arts escèniques. Recuperant l'ideal de l'Art/ Pista dels anys 1980 al Pati del Cafè Nou.

Totes les activitats són d'entrada lliure i en alguns casos es proposa la taquilla inversa al finalitzar l'acte.

Així mateix, i amb tota aquesta proposta, el Bar del Cafè Nou té la voluntat de ser un espai cultural de trobada social, intergeneracional i divers.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.