Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Clack presenta el documental '25 anys enfortint llaços de solidaritat' · CLACK
13/9
CLACK PRESENTA EL DOCUMENTAL '25 ANYS ENFORTINT LLAÇOS DE SOLIDARITAT'
Clack és protagonista en la 25a Nit de la solidaritat a Mataró amb el seu nou documental '25 anys enfortint llaços de solidaritat'

Clack produeix '25 anys enfortint llaços de solidaritat', un documental que repassa la trajectòria cooperant i de desenvolupament de la ciutat de Mataró de la mà de diversos testimonis que han encapçalat al llarg dels anys el camí cap a la solidaritat i la justícia global.
Una de les protagonistes del film és la Júlia Valera, integrant dels Amics Escola Pia Senegal de Mataró, que exemplifica aquest viatge d'anada i tornada.

El documental ha estat el protagonista de la 25è aniversari de la Nit de la Solidaritat a Mataró, que es va celebrar el 17 de juny de 2022 a l'espai Connecta de la ciutat.

I ha comptat amb el suport en el guió del periodista Bart Grugeon, la producció d'Elena Ponce, la realització de Joel Kashila i el muntatge de la Carla González (membre de la Clack).

Disponible en línia a: https://youtube.com/watch?v=vePgRdCtotQ…
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.