Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
El Bar del Cafè Nou inaugura el seu projecte de restauració, inclusió i cultura comunitària, que compta amb la col·laboració de Clack en les tasques de comunicació i programació  · CLACK
14/6
EL BAR DEL CAFÈ NOU INAUGURA EL SEU PROJECTE DE RESTAURACIÓ, INCLUSIÓ I CULTURA COMUNITÀRIA, QUE COMPTA AMB LA COL·LABORACIÓ DE CLACK EN LES TASQUES DE COMUNICACIÓ I PROGRAMACIÓ
El 18 i 19 de juny es podrà visitar el Bar del Cafè Nou per primera vegada amb visites teatralitzades i portes obertes

Aquest cap de setmana el Bar del Cafè Nou obrirà les seves portes, amb un servei reduït de bar i cafeteria, en el marc d'una jornada d'inauguració institucional de l'equipament, que a més a més de l'espai de Bar, compta amb un punt d'informació turístic i una sala de teatre.El projecte neix de l'impuls de Fundació Maresme per fomentar la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant un servei de restauració sota els valors de la cuina mediterrània i sostenible; i amb la col·laboració de Clack, a les tasques de comunicació, i de gestió cultural, a partir de setembre.

La jornada s'enceta aquest dissabte, 18 de juny, i comptarà amb un seguit de visites teatralitzades i acabarà amb un concert a l'espai de terrassa del Bar. El diumenge, dia 19, hi haurà la jornada de portes obertes per visitar l'espai, encara que no serà fins dilluns 20, que s'encenguin els fogons oficialment i s'iniciï el servei de cuina amb normalitat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.