Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
La primera coproducció en ficció de Clack, 'Chuzalongo', premiada a Sitges · CLACK
9/11
LA PRIMERA COPRODUCCIÓ EN FICCIÓ DE CLACK, 'CHUZALONGO', PREMIADA A SITGES
Chuzalongo, un llargmetratge de gènere impulsat per la productora equatoriana Dominio Digital, comença a fer les primeres passes internacionals. La producció va aterrar al festival de Sitges de la mà de Clack, certàmen on va ser reconegut al Pitchbox adreçat a professionals del sector.La pel·lícula, situada a un poblat indígena als peus dels Andes, explica la història de la llegenda d'El Chuzalongo, una criatura fantàstica de la mitologia de l'Equador. Aquest ésser té la forma d'un nen i la capacitat de convertir-se en un mostre que s'alimenta de sang humana. Parlem, doncs, d'una proposta a cavall entre el terror i el thriller que compta també amb la coproducció de Retrogusto Films (Canadà), Audiovisual Films (Perú) i Clack.

Entre altres reconeixements, el projecte va guanyar dos premis al prestigiós XXX Blood Window Lab 2020. Precisament, un d'aquests era poder participar al Sitges Pitchbox 2021 de FilmarketHub a on ha estat reconegut pel sector amb un premi valorat en mil euros.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.