Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Clack obre una convocatòria per presentar projectes creatius sobre sobre comunicació i/o cultura · CLACK
23/9
CLACK OBRE UNA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR PROJECTES CREATIUS SOBRE SOBRE COMUNICACIÓ I/O CULTURA
Des de la productora audiovisual Clack, amb l'objectiu de cercar estimulants horitzons creatius de cara al proper any 2022, hem decidit obrir una convocatòria per presentar projectes creatius i originals vinculats amb les nostres dues ànimes: comunicació i/o cultura.

A aquesta convocatòria s'hi podran presentar tant projectes ideats en el si intern de la productora com d'altres a càrrec de perfils creatius externs que busquin col·laboració i impuls per portar a terme les seves idees.

Les propostes es podran presentar fins el proper divendres 15 d'octubre. La comunicació dels projectes seleccionats es farà durant la setmana del 18 al 22 d'octubre, i la sessió final del pitch per a la presentació dels projectes serà el divendres 29 d'octubre.

Tant en termes de fons com de forma, des de Clack no volem limitar la convocatòria a una tipologia determinada de projectes, més enllà de tenir en compte que la nostra especialitat són els documentals (la no ficció). Per tant, cerquem idees atrevides, noves narratives i formats innovadors que ens estimulin, ens diverteixin i ens facin créixer audiovisual i/o culturalment.

En aquest sentit, recomanem visitar l'apartat 'Projectes' del nostre web per veure què hem fet ja durant la darrera dècada, tant a l'hora de consultar quines temàtiques ens interessen com a l'hora de saber tot el que encara, sortosament, ens queda per fer.

Les propostes de projectes, que sí han de ser originals i pròpies -els plagis no seran tinguts en compte- es podran registrar per a la convocatòria en aquest formulari que romandrà actiu des d'avui mateix fins el proper divendres 15 d'octubre. Es podran adjuntar PDF's o vídeos dels projectes, els quals es valoraran positivament per a la selecció. Serà llavors quan el Consell Rector de Clack farà una selecció de projectes i comunicarà degudament els detalls de cara a la sessió de pitch del 29 d'octubre als responsables dels projectes seleccionats.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.