Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Clack reprèn la gira de projeccions del documental 'Les Resilients' · CLACK
2/10
CLACK REPRÈN LA GIRA DE PROJECCIONS DEL DOCUMENTAL 'LES RESILIENTS'
Després de mesos d'aturada en motiu de la pandèmia, el documental dirigit per la jove directora Cristina Madrid tornarà a projectar-se en més d'una desena de localitats, també fora de Catalunya.

Les Resilients, guardonat al Festival Internacional de Cinema Documental Musical In-Edit amb el premi Talent Jove, és un audiovisual que des d'un principi es va concebre per generar debat entre el públic. És per això que des del moment de la seva estrena al Centre de Cultura de Dones La Bonne de Barcelona, des de Clack vam engegar una gira de projeccions amb col·loqui per tot Catalunya que més endavant va travessar fronteres fins a Xile, Extremadura, Murcia i properament, el País Basc.

Entre les localitats programades no podia faltar Mataró. Concretarem, hi farem quatre projeccions a diferents espais joves de la ciutat, que ja podem anunciar:

Divendres 9 d'octubre - Espai Jove La Llàntia (18:30 h)
Dijous 15 d'octubre - Espai Jove Cerdanyola (18:30 h)
Divendres 23 d'octubre - Espai Jove Pla d'en Boet (18:30 h)
Divendres 30 d'octubre - Espai Jove Rocafonda - El Palau (18:30 h)

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.