Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
El #DocdelMes torna a Mataró amb la història de l'última dona recol·lectora d'abelles · CLACK
10/9
EL #DOCDELMES TORNA A MATARÓ AMB LA HISTÒRIA DE L'ÚLTIMA DONA RECOL·LECTORA D'ABELLES
El proper dimecres 16 de setembre, a partir de les set de la tarda i després de mesos d'aturada obligatòria en motiu de la crisi de la covid-19, reprenem les projeccions del #DocDelMesMataró a Cafè de Mar. La pel·lícula Honeyland serà la primera d'aquest nou cicle.

Nominada als premis Oscar a Millor Documental i Millor Pel·lícula Internacional, Honeyland explica la història de l'Hatidze Muratova, l'última dona recol·lectora d'abelles de tota Europa. En el seu dia a dia es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s'esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d'amansar-les per poder extreure'n la mel i vendre-la a la ciutat més propera.

Però l'arribada d'una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l'Hatidze i de les seves abelles. Aconseguirà mantenir la seva forma de viure? Desapareixeran les abelles si es trenca aquest antic equilibri?

Com ja és habitual, després de la projecció donarem pas a un col·loqui amb Txema (...). La companya de Clack Cristina Madrid, directora del documental Les Resilients, serà l'encarregada de moderar el debat.


Responsables amb la #CulturaSegura
D'acord amb la normativa sanitària vigent, durant l'acte serà obligatori l'ús de la mascareta abans, durant i després de la projecció. Des de Clack, entitat organitzadora de l'acte, proporcionarem gel hidroalcohòlic i garantirem la distància de seguretat mínima entre el públic.

Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus.

Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes.
Col·labora: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.