Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Gràcies per acompanyar-nos, un any més, al #DocsAPropMataró del festival DocsBarcelona 2020 · CLACK
2/6
GRÀCIES PER ACOMPANYAR-NOS, UN ANY MÉS, AL #DOCSAPROPMATARÓ DEL FESTIVAL DOCSBARCELONA 2020
130.000 espectadors, un centenar a Mataró, gaudeixen del millor cinema documental a la 23a edició del festival DocsBarcelona 2020.

El DocsBarcelona acomiada l'edició 2020, aquest any celebrada particularment a través de la plataforma online Filmin, amb un gran èxit en nombre d'espectadors: ni més ni menys que 130.000 persones que equivalen a omplir els camps de futbol del FC Barcelona i del RCD Espanyol de Barcelona, fa el símil Joan Gómez, director del festival català.

Des de Clack, i com a entitat col·laboradora, hem repartit fins a un centenar de codis per visionar gratuïtament la programació des de casa. Aquesta xifra ens anima a seguir treballant per aterrar el DocsBarcelona a Prop a la capital del Maresme, any rere any, de la mà de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Mataró.

Faith, la impactant i immersiva mirada a l'interior d'una secta de monjos guerrers signada per la cineasta italiana Valentina Pedicini, és la pel·lícula guanyadora del Premi DocsBarcelona al Millor Documental. A l'hora, el jurat ha concedit una Menció especial al títol The Letter de Maia Lekow i Christopher King "perquè amb un retrat intergeneracional i el trauma heretat del colonialisme, aquesta pel·lícula explora la lluita per separar la mitologia familiar de la veritat, posant al descobert llargs secrets no escrits i la duresa de la feina de ser cuidadora, pilar econòmic i referent d'una família. La càmera prova i sempre busca una veritat entre línies".

Si a la programació d'enguany brillaven un 55% de títols dirigits per dones, el palmarès ho ha reflectit amb la presència de fins a vuit directores guardonades: Valentina Pedicini, Maia Lekow, Mariana Viñoles, Sung-A Yoon, Mònica Cambra, Alexe Poukine, Nila Núñez i Beryl Magoko.
Formamos parte de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.