Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Puedes aceptarlas y continuar navegando o revisar las preferencias de privacidad en cualquier momento.
Primer visionat i col·loqui virtual de 'Les Resilients' · CLACK
11/5
PRIMER VISIONAT I COL·LOQUI VIRTUAL DE 'LES RESILIENTS'
Quin lloc ocupen les dones en la indústria musical? Existeix una escena musical feminista a Espanya? Quin lloc ocupa el feminisme en l'audiovisual? Aquestes són alguns dels temes dels que Cristina Madrid, la directora de Les Resilients, parlarà a la sessió organitzada per Kulturebox el proper dijous 14 de maig a les 18h.

Les Resilients -el documental produït per Clack amb la col·laboració del grup Enderrock-, que va aconseguir recollir gairebé 11.000 euros en una campanya a Verkami i que s'ha presentat a una vintena d'espais en clau privada de tot Catalunya, mostra l'emergència d'una nova escena musical feminista a través de quatre bandes liderades per dones i de diferents estils musicals: Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters.
El film, estrenat al Foment Mataroní el passat 6 de març, guanyador del Premi Talent Jove al Festival In-Èdit a l'octubre i estrenat tant a FilmIN com a televisió; s'ha vist clarament repercutit per la crisi del coronavirus que ha obligat a post-posar gairebé una vintena de projeccions ja agendades durant els mesos d'abril a juny. Aquesta setmana, però, serà la primera vegada que es visionarà Les Resilients de manera virtual i col·lectiva. La sessió, que comptarà amb la presència de la directora Cristina Madrid, es durà a terme el proper dijous 14 de maig a les 18h gràcies a Kulturboxes.

La resiliència és la capacitat de l'individu per a afrontar amb èxit una situació desfavorable o de risc, i per recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses. En el camp de la música, tot i el context cultural clarament desfavorable, cada vegada són més les dones que s'aixequen per reclamar el seu espai sobre dels escenaris, tenint en compte que fins ara el seu paper s'ha circumscrit a el món de les vocalistes, moltes vegades estereotipat. Com ho viuen elles i de quina forma donen veu a el moviment feminista a través de la música?
 
Dijous 14 de maig a les 18h
L'entrada té un cost de 8€ i dóna accés al visionat del documental i a la xerrada i col·loqui de la directora, Cristina Madrid.
La durada estimada de l'activitat és de 1h i 40 minuts.
Inscriu-te aquí


 
PLACES LIMITADES.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.