L’Obert x Vacances segueix omplin l’agenda musical de l’estiu

Albert Marquès Trio i Jordi Bonell al Festival de Jazz de San Javier (Murcia) el 2013. 

L’Obert x Vacances [web] segueix sent una opció bàsica aquest estiu a la zona del Maresme i el Vallès Oriental. Aquest dijous ofereix la maduresa de Jordi Bonell [info] i la joventut enèrgica de l’Albert Marquès Trio [web]. Dos elements barcelonins d’una suma que dóna per resultat un concert mediterràniament jazzístic. Serà dijous 17 de juliol a les vuit del vespre i a la terrassa del bar de la Roca Umbert [web]. El concert és gratuït.

Una altra opció a la fresca pel mateix dijous però dues hores més tard, a les deu de la nit, és la que ofereix el Teatre Clavé [web] de Tordera. Parlem del doble concert que se celebra a la plaça de davant del teatre (pl. Miquel Martí i Pol ) i que es titula Contes de les mil i una veus. D’una banda, hi haurà una sessió de beat box i home orquestra protagonitzada pel barceloní Pulmón Beatbox [facebook] i, de l’altra, concert de The Fourth Ace.

El vallesans Rampa Lion [web] arriben amb la seva visió pròpia del reggae a la sala Clap [web] de Mataró. Propers al so d’arrel jamaicana dels anys 70 i 80 i amb lletres reflexives i cantades en anglès, seran aquest divendres a les dotze de la nit a la sala de concerts maresmenca. El concert és gratuït.

També dins el cicle Obert x Vacances que té lloc a la Roca Umbert [web] de Granollers, dissabte a les nou del vespre se celebra el concert dels gironins Los Comino [facebook]. El grup ofereix una mescla de temes propis, cançons populars i versions presentades des d’un estil que viatge des del Mediterrani i fins l’Orient. El concert, com tots els que se celebren dins el cicle vallesà, és gratuït. DDM

4 comentaris a “L’Obert x Vacances segueix omplin l’agenda musical de l’estiu

 1. Dalia, el dia 5-8-2014 3:52h va comentar:

  Morgann 14/10/2012 at 17:58 Une superbe storie! nous sommes alle9s voir Guillaume Tell.Nous ne parlons pas Catalan mais e7a ne nous a pas du tout geane9 tant le spectacle et les acteurs e9taient e9loquents.J’avais aussi relu l’histoire avant pour la commenter en direct au creu de l’oreille de mes enfants.Mon fils de 8 ans: c’e9tait tre9s bien, le the9e2tre ressemble e0 un palais, il y a de l’or partout. J’aime bien quand les come9diens chantent des chansons douces Mon fils de 6 ans: c’e9tait super ge9nial , (attention spoiler) j’ai adore9 quand il tire la fle8che dans la pomme! Un endroit magnifique, une mise en sce8ne tre9s originale vivement le prochain spectacle!

 2. Sourav, el dia 20-2-2015 1:45h va comentar:

  Valerie 11/10/2012 a las 4:37 Les spectacles du Liceo sont fauluebx , je recommande le chat botte9 . Si vous ne parlez pas espagnol ou catalan ces spectacles sont tre9s abordables mais lisez l histoire avant. Je trouve dommage que les spectacles se re9pe8tent chaque anne9e.

 3. Inetds, el dia 27-3-2015 4:27h va comentar:

  ainhoa / vaya ruina de mana si en noche vieja no dejan entrar a 18 af1os,sera a alaugns personas porque yo tengo amigas que si las vais a dejar entrar con autorizacion y voy yo y me decis que no,ya vereis porque eso de para 20 esta totalmente prohibido que ya me he informado la proxima vez que vaya pido una hoja de reclamaciones.!!!

 4. Steven, el dia 28-4-2015 4:16h va comentar:

  carmen / nos gustaria cabelrer una confirmacion en mana para el dia 24 de abril solo tienen q decirnos precios de entrada de bebida etc para avisar si es ayi o no. me gustaria q me lo confirmarais antes de febrero para acer la reserva ahi o buscarnos otro lugar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>