Diaridelamusica.com presenta ‘SonAlMaresme’ a m1tv aquest estiu

Fotograma de ‘SonAlMaresme’ amb els Ebri Knight durant una sessió fotogràfica. 

Diaridelamusica.com estrena avui dimarts 22 de juliol a les 21.45 hores la sèrie documental SonAlMaresme a m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. El projecte audiovisual, creat i dirigit per Jorge Heredia, mostra el seguiment a tres grups maresmencs que han viscut l’èxit recentment: els premianencs Coriolà [facebook], els argentonins Ebri Knight [web] i els Born54 [web], que són dels entorns de Cabrera de Mar.

SonAlMaresme mostra diferents activitats i processos que aquests tres grups viuen en el seu dia a dia per a poder dedicar-se professionalment a la música en un futur proper, com la visita a una discogràfica, assajos, concerts i, fins i tot, l’enregistrament dels seus àlbums.

Els capítols, de deu minuts de durada, s’emetran per m1tv, des d’avui i durant els sis dimarts vinents. Així, el programa musical de la televisó de Mataró i el Maresme ofereix una programació especial d’estiu.

SonAlMaresme és el Treball Final de Grau del seu autor, el graduat en Mitjans Audiovisuals pel Tecnocampus, Jorge Heredia. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>