Adrià Puntí en estat pur al Poesia i +

Adrià Puntí al Poesia i + el passat dissabte 12 de juliol. 

Que Adrià Puntí [web] ha anat conreant un batalló de seguidors fidels al llarg de la seva carrera és un fet innegable. I ho demostra un Parc de Can Muntanyà completament ple de gent esperant sota la pluja i creuant els dits perquè escampés i es pogués reprendre el concert que el gironí havia preparat especialment per al festival Poesia i + [web] de Caldes d’Estrac.

L’espera va valer la pena. Les limitacions tècniques que l’aigua provoca van portar a l’escenari l’Adrià Puntí més autèntic i més proper al seu públic. Així va convertir Incompletament Puntí, el seu darrer treball, en Incompletament poètic, un recital on intimisme i poesia eren servits com només Puntí ho pot fer.

“Aquest espectacle no es un espectacle, es una sinceritat”, assegura el cantant gironí. Gairebé a les fosques i en acústic, amb la seva guitarra i una harmònica, o assegut al piano, fa un viatge per la seva trajectòria musical amb cançons com Senyor Doctor, Mirall Capgirat, La Catximba o Subsidi per vell, o presenta alguns temes més nous com Tornavís, Boig del Telèfon o Prohibit, que demostren que Puntí continua en plena forma.

Adrià Puntí busca constantment la complicitat del seu públic i vol compartir amb ells una nit llarga perquè no té “cap pressa” i després de la tempesta “podríem fer sortir el sol”. El sol no surt, però amb els últims acords de les seves cançons els núvols escampen del tot i apareix la “super-lluna” que acaba d’arrodonir un dels concerts més especials del Poesia i +. LAURA MARÍN/ Imatge: ALBERT POQUET.

2 comentaris a “Adrià Puntí en estat pur al Poesia i +

  1. Rosa, el dia 14-7-2014 14:15h va comentar:

    Va dir no és un espectacle, és una sinceritat

  2. Pingback: ADRIÀ PUNTÍ Concert especial en solitari | Notícies Puntí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>