Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Vanessa Paradis durant una actuació en un programa de televisió del seu país.

La cantant francesa Vanessa Paradis [web] fa parada a #Barcelona per presentar els temes del nou disc ‘Love Songs’ en l’única actuació a l’estat. Aquesta nit, a la sala BARTS [web] a partir de les 21 h.

El cantant barceloní Muchachito [web] torna als escenaris d’arreu de l’Estat Espanyol renovat i amb una nova banda, sus compadres, formada per per Santos de Veracruz i el guitarrista Diego Pozo “El ratón”. Dissabte serà a la sala Salamandra [web] de l’#HospitaletdeLlobregat.

L’exconcursant barceloní d’Operación Triunfo i La Voz [web], David Ros [facebook], segueix fent camí en el món de la música amb només vint-i-dos anys. El jove artista presenta una fusió musical de pop rock amb estils molt diferents. Tocarà, aquest dissabte, a partir de la mitja nit, al Voilà! Cafè-Teatre [web] de #Manresa!

I per últim, Fabio Biondi i Kenneth Weiss són dos gegants musicals que es presenten a l’Auditori de Girona [web] per interpretar una primera sessió de la integral de Sonates per a violí i clavecí de Bach. A les 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>