Els premianencs Lo:Muëso tornen al Clap

Vídeoclip oficial de la cançó Ça Ça Mirlaquerr de Lo:Müeso.

Torna amb nou material Lo:Muêso [web], una de les bandes més sorolloses del postcore actual. Els de Premià de Mar, pujaran a l’escenari de la sala Clap [web], aquest dissabte a la nit, 23 h, acompanyats de la banda barcelonina Syberia [facebook].

El cantautor Toni Subirana [web] presenta un repertori en el que posa música a poemes relacionats amb el mar d’autors clàssics com J.M. de Sagarra. Tot plegat, diumenge a les set de la tarda al Teatre Principal d’Arenys de Mar [web]. L’entrada té un cost de 7 €.

I divendres, l’associació La Nostra Dansa coorganitza juntament amb la Fundació Teatre Clavé [web] els anomenats balls de primavera a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol.El primer ball de primavera és a càrrec de La Sonsoni, un duet format per dues generacions de la música tradicional al Baridà: Pep Lizandra i Elias Porter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>