Txarango arrenca la seva gira de concerts per presentar nou disc

Concert del grup Txarango durant la Festa Major de Vilassar de Dalt. 

Txarango [web] omple Sant Joan de les Abadesses amb Clownia. La població s’ha duplicat fa dos caps de setmana per assistir al festival del grup ripollès. Txarango ha donat el tret de sortida a la ronda de concerts organitzant ni més ni menys que un festival, Clownia [web], a una població de 3.500 habitants, Sant Joan de les Abadesses. El resultat és que durant els dos dies de festival han duplicat el nombre d’habitants de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>