Lliçó de rock d’autor

Josh Rouse interpreta Sad eye durant la seva actuació a El Públic de Mataró, d’aquest diumenge. 

La música rock es pot interpretar en format acústic i amb veu  i una sola guitarra. La força de les cançons es determina a partir de la força de la composició i no del decibel. Dues lliçons que Josh Rouse [web] va oferir el passat diumenge a El Públic [web] de Mataró.

Després  de l’actuació que el mes de març es va haver de suspendre per grip del cantant, finalment aquest diumenge dia 18 el nord-americà Josh Rouse va ser a l’espai cultural El Públic de Mataró en el marc del Curtcircuit, una inicitativa promoguda per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya [web] i Estrella Damm [web]. Rouse, guitarra en mà, va delectar els seus nombrosos fans amb un espectacular concert que va fer les delícies de la 80 dels assistents que omplien la sala fins a la bandera. Josh Rouse havia penjat el cartell d’entrades venudes a les dues sales on havia actuat el divendres i el dissabte, el Depo de L’Hospitalet [web] i l’Heliogàbal [web] de Barcelona.

El duo barceloní Barbacoa van ser els teloners, apuntant molt bones maneres. Amb una proposta edulcorada i acústica basada en veus a baix volum, una guitarra acústica i un violoncel, el projecte emergent va cumplir l’objectiu: aparèixer al costat d’un gran de la música i demostrar que els que venen des de sota apreten fort amb talent i esforç.

Una nit per a recordar en una iniciativa que permet que els grans de la música aterrin en sales d’arreu del país. Un autèntic luxe.  REDACCIÓ.

4 comentaris a “Lliçó de rock d’autor

  1. Deniz, el dia 4-8-2014 3:35h va comentar:

    Como correm as coaiss pelo sul?!Vea se de1s notedcias…ate9 agora a fanica msg tua que chegou ao meu tlm foi a fazer publicidade a uma ageancia :) Como este1s? o este1gio corre bem?Beijinhos

  2. Jhanlyod, el dia 21-2-2015 15:08h va comentar:

    Lately I have been listening to a lot of folk music and old shoocl country, like the American Anthology of Folk Music, Harry Smith Project and some good ole Merle Haggard.

  3. Very important, so, to ensure that any sort of untrusted content and articles which kinds area of a website turn out to be located using a diverse origin when compared to any specific vulnerable content material about of which web page. Untrusted information can easily spoof another page on a single origins, look over facts out of which usually basis, induce scripts in that origins so that you can carryout, distribute styles to be able to and from that foundation regardless if these are guarded by cross-site obtain forgery problems through special tokens, plus work with all third-party sources exposed to or even privileges allowed to this beginnings

  4. Emrullah, el dia 10-4-2015 22:11h va comentar:

    Shelley – Margaret . THIS is why I love you and why Jeremy and I could not be happier or more eixcted for you to take our wedding photos. We just know that they are going to be so amazing because you are able to capture what is really between us and who we are as individuals. Thank you for getting to know us a little better and understanding what we are about so that our pictures are truly one of a kind. We appreciate the work you do and how connected you are to each photo. I know you are going to one day make a irreversible mark on the world in just the way you want. Your business is going to be so fulfilling and wonderful and we cant wait to be a part of it!Thank you for stepping out of your comfort zone and finding out who you are!<3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>