La combinació estiuenca dels Pulpopop i Teràpia de Shock

Vídeoclip de la cançó Avui per tu, demà per mi dels Terapia de Shock.

La banda gironina Pulpopop [facebook] presenta la seva particular ‘cançó d’estiu’ amb la col·laboració especial dels també gironins Teràpia de Shock [web]. El cantant del grup, Edgar Massegú, ha dirigit i realitzat un videoclip per acompanyar la cançó Avui per tu i demà per mi, que reivindica els paratges de la Garrotxa i la Vall de Llémena que han estat castigats pel projecte de línia elèctrica de Molta Alta Tensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>