Col·laboració entre el Curtcircuit’14 i el Cruïlla BCN

Una actuació del grup Za!

Continuant amb la política d’intentar oferir noves possibilitats a les bandes locals, el cicle de concerts itinerants Curtcircuit’14 [web], organitzat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya [web], ha tancat un acord amb el festival Cruïlla Barcelona [web] per incorporar dues bandes catalanes, els barcelonins Partido [facebook] i Za! [facebook], al cartell final, d’un festival que se celebrarà de l’11 al 13 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>