‘Nòmades’, el nou disc de l’osonenc Guillem Roma

Vídeoclip oficial de la cançó El senyor de Guillem Roma.

Després de la bona rebuda d’Oxitocina, amb més de 55 concerts, gira per Mèxic i un públic entregat que ha anat creixent, arriba el nou treball discogràfic de l’osonenc Guillem Roma &Camping Band Orchestra [web]. Un disc on han participat 26 músics en 14 cançons que tot i seguir elsegell eclèctic del cantautor, s’articulen al voltant de la idea de canvi. L’estrena del disc serà el 3 de maig al Teatre Cirvianum de Torelló [web]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>