Les promeses de la rumba catalana fan parada al Clap

Sembla mentida però el cap de setmana ja és aquí… Aquí us deixem algunes de les propostes musicals més interessants que ens arriben des del Maresme.

Vídeoclip oficial de la cançó Mañana Sol de La Málaga.

La Málaga [web] i Morosito [facebook] fan parada a la Sala Clap [web]. Els dos grups rumberos de Barcelona arriben amb els seus primers discos a Mataró per presentar-los conjuntament. Serà aquesta nit a les 23 h. L’entrada és lliure.

Finalistes al programa ‘Oh happy day!’ de TV3, Barcelona Gospel Messengers [web] presenta al Teatre Monumental, divendres a les 22 h, l’espectacle ‘Gospel Groove’. L’entrada anticipada té un cost de 10 € i a taquilla de 14.

Amb Carles Torregrossa a la veu, David Palau a la guitarra, els germans Josep i Marc Buch al baix i la bateria i Rubén Bes als teclats, Toto Hits [facebook] brinda una nit de rock melòdic a la Sala Clap [web] a partir de les 23 h de dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>