Txarango, Quintana i LOL en el cartell de Canet Rock

Actuació del grup Txarango en el Festival Música Viva de Vic de 2012.

Txarango [web], Gerard Quintana [web] i Love of Lesbian [web] són els tres grups que han confirmat la seva assistència al festival Canet Rock [web], que organitza Canet de Mar, pel proper 5 de juliol. El cartell complet encara trigarà uns dies revelar-se, i en formaran part una desena dels artistes punters del moment. El Canet Rock se celebrarà en un espai encara per determinar de Canet, i a més d’un gran esdeveniment musical vol esdevenir un espai de llibertat i expressió popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>