Les recomanacions del Diaridelamusica.com

 La banda de l’agonia en concert.

L’Espai Marfà [web], en col·laboració amb la Casa de la Música [web], obre les seves portes per acollir una programació mensual de recitals i concerts de petit format. Aquest dijous, 20 de març, a partir de dos quarts de vuit del vespre és el torn de La banda de l’Agonia [facebook] i els The Sexy Toys Band. L’entrada és gratuïta.

I, a Barcelona, Gerard Quintana [web] presentarà el seu nou disc Tothom Ho Sap. Ho farà aquest divendres, 21 de març a les nou del vespre, a la Sala Barts [web] de Barcelona. Un disc que arriba després de cinc anys de silenci discogràfic, i desprès de l’exitosa gira de Sopa de Cabra . En aquesta nova aventura, Quintana, torna a utilitzar el llenguatge del rock per expressar els sentiments del difícil moment que ens està tocant viure. L’entrada té un cost d’entre 20 i 25 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>