Les novetats se citen al Festival Strenes de Girona

Vídeoclip Truca’m de Joan Dausà.

Arriba la segona edició d’un festival de música Strenes [web] de Girona que acollirà les estrenes d’espectacles, discs i novetats dels artistes catalans del primer semestre de l’any, concentrats en un període d’11 dies. El festival se celebrarà a Girona del 27 de març al 11 d’abril, i vol ser l’escenari on es presentaran les principals novetats de la temporada musical catalana. Aquest any amb l’actuació, entre d’altres, de Mishima [web] o Joan Dausà [web].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>