Els Amics de les Arts presenten nou disc a l’Strenes de Girona

Els Amics de les Arts al Teatre Clavé de Tordera.

Els Amics de les Arts [web] ja té nou àlbum: Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure i el presenta el 30 de maig al Festival Strenes [web] de Girona. El disc, que arriba després de Tenim dret a fer l’animal, serà a les botigues el proper 8 d’abril. Abans, però, el podran descobrir aquells qui ja tinguin entrades pel concert gironí ja que l’espectacle compta amb el cartell de ‘sold out’. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>