El retorn del bisbalenc Sanjosex, tot un ‘Festival’

Vídeoclip de la cançó Futur incert de l’àlbum Al marge d’un camí. 

El músic bisbalenc Sanjosex [web] presenta No hi ha mirades, primer senzill del nou i imminent disc Festival. El single inclou a la cara B un altre dels temes del disc, Fem música. Des de mitjans de març es poden escoltar els dos temes a Youtube i també a Spotify, a l’espera que surti el disc al mercat, el proper 15 d’abril. Sanjosex retorna amb un nou disc amb producció de Quimi Portet [web] i format per 14 cançons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>