La Troba Kung-Fú guardonats amb el Millor disc de l’any per Santalegria

La Troba Kung-Fú en directe al Teatre Auditori de Granollers el març del 2012.

Aquest juny passat, apunt d’encetar els mesos de Festa Major, els vallesans La Troba Kung-Fú [web] van presentar el seu tercer disc Santalegria. Un àlbum pleníssim de festa elaborada amb so de ‘rúmbia vallesana’. Un disc que consolida el grup liderat per Joan Garriga com el rei del mestissatge català. És per tot això que el Grup Enderrock [web] ha premiat Santalegria amb el guardó al Millor disc de l’any i, a més, al Millor disc de folk 2013. Per molts anys de ballaruca, festa i alegria, companys! DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>