La delicadesa d’Argelaguer: Marta Rius

Marta Rius interpretant No em deixis caure.

La veïna d’Argelaguer Marta Rius [web], que vam conèixer amb la formació Sol i Serena [web], presenta el seu primer àlbum en solitari. No em deixis caure és el títol d’un àlbum que mostra la vessant més sensible amb el seu acordió de sempre. Mística rural i cançó d’autora en aquesta nova etapa de la noia de La Garrotxa. DDM/CATSONS

4 comentaris a “La delicadesa d’Argelaguer: Marta Rius

 1. Yusof, el dia 4-8-2014 20:11h va comentar:

  Hola Montse! Gre0cies per les teves agradoses pareuals.Els llibres que recomanem sf3n d’aquestes darrers mesos. Veure0s que hi ha molts en castelle0 perque8 la situacif3 dels e0lbums ilb7lustats i de la literatura infantil en catale0 no este0 massa activa darrerament. No se9 ben be9 els motius perf2 me’ls puc imaginar (maca de recursos, editorials petites que sobreviuen com poden, poc suport institucionals, etc). Aquests dies ens hem assabentat del tancament de Moll, l’editorial de Mallorca, per exemple.Veure0s que tambe9 hi ha alguns llibres que parlen d’arbres. Aixf2 e9s perque8 el tema d’enguany e9s l’any dels boscos. Nosaltres ens hi dedicarem als arbres singulars, als arbres amb nom i cognom.I pel que fa al temps, quan s’estima un projecte sempre hi ha temps. Felicito la iniciativa del vostre club de lectura. Segur que us en sortireu.Seguim en la pomada!

 2. Zoya, el dia 26-2-2015 14:51h va comentar:

  Enhorabuena por tus cosechas.Yo cuitlvo patatas enterrando las pieles de las patatas, los restos de depue9s de pelarlas para guisar.Ultimamente con las patatas lavadas que venden en las tiendas, la cosecha no es tan buena, pero en general funciona.Como decoracif3n, plante9 calabacines en las jardineras de la teraza, estuvo bonito y luego pasaron a la cocina.Un cordial saludoAngeles

 3. Joseph, el dia 9-4-2015 2:22h va comentar:

  Hola, he plantado 2 esaroalcs 4 lechugas y 6 cebolletas en dos tiestos grandes, que vitaminas les puedo poner o que debo hacer para que salgan bie guapas las cebollas, ya mandare9 alguna foto. GRACIAAAS. m dolors. Compre el plante9 en VIC.

 4. Urvashi, el dia 11-4-2015 3:21h va comentar:

  Como ya anuncie9, ayer tuve la opudaonirtd de asistir a la confererencia-coloquio-sesif3n networking que el Hotel Alexandra organizf3 dentro del foro Elastic Minds. El ponente eraa0Guillermo Rius, CEO de Sendera compaf1eda que se define como The Channels Management Company, y como no podeda ser de otra forma la exposicif3n ademe1s de amena y con un storytelling perfecto nos mostrf3 impactantes ime1genes no de lo que nos espera en el futuro, sinf3 de los que nos encontramos en el presente en materia de venta y comercializacif3n.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>